Maçın Ardından

Altınordu Teknik Direktörü Eroğlu:'Kazanılması gereken bir maçı kazandık, mutluyuz' İstanbulspor Teknik Sorumlusu Avcı:'Kaybettik ama ileride daha iyi olacağımızı düşünüyorum'.

Spor Toto 1. Lig'de İstanbulspor'u 3-1 mağlup eden Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, "Kazanılması gereken bir maçı kazandık, mutluyuz." dedi.

Eroğlu, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, İstanbulspor karşısına farklı bir oyun stratejisiyle çıktıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Rakibimizin oyun sistemini biliyorduk. Savunmada kaptığımız toplarla hücuma geçişi planladık. İlk golü böyle bulduk, 2. gol de çalıştığımız bir goldü. Kazanılması gereken bir maçı kazandık, mutluyuz."

- Avcı: "Rakibimiz yatabildiği kadar yere yattı"

İstanbulspor Teknik Sorumlusu Tamer Avcı ise ligin iki ilgi çeken takımının mücadelesinin henüz ilk dakikasında bir toplarının direkten döndüğünü söyledi.

Maçın 14. dakikasında buldukları golle öne geçtiklerini aktaran Avcı, şöyle konuştu:

"O dakikadan sonra farkı açabileceğimiz maçta kontra yedik, deplasmanda kontra yemek tuhaf oldu. İkinci yarıya skoru çevirebilmek adına önde basarak başladık. Rakibimiz yatabildiği kadar yere yattı. Altınordu'ya yakıştıramadık, futbol oynamasını bekliyorduk. Kaybettik ama ileride daha iyi olacağımızı düşünüyorum."

Kaynak: AA