Eroğlu Açıklaması 'Kazanılması Gereken Bir Maçı Kazandık'

Spor Toto 1. Lig’de İstanbulspor’u 3-1 mağlup eden Altınordu’nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, kimsenin beklemediği bir şekilde oynadıklarını ifade ederek, “Kazanılması gereken bir maçı kazandık, mutluyuz” diye konuştu.

Ligde İstanbulspor’u konuk eden Altınordu, rakibini 3-1 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, eşit bir karşılaşma geçtiğini belirterek, “İç sahada 1 beraberlik, 1 mağlubiyetimiz var. Geçen hafta deplasmandaki iyi oyunun moraliyle bu maça hazırlandık. Rakibin ne yapacağını biliyorduk. 1-0 geriye düştüğümüz maçta çalışılmış bir gol atarak 2-1 öne geçtik” dedi.

Kazanılması gereken bir maçı kazandıklarını dile getiren Eroğlu, “Kazandığımız için mutluyuz. Kimsenin beklemediği bir oyun sitiliyle kazandık” ifadelerini kullandı.

İstanbulspor cephesi

İstanbulspor Teknik Sorumlusu Tamer Avcı ise ligin en genç takımlarının karşılaştığı bir maç olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

“İlk dakikada direkten topumuz döndü. Golü bulduktan sonra kontra ataktan kalemizde golü gördük. Devreye berabere girmek isterken geride tamamladık. Altınordu skoru korumaya oynadı, futboldan biraz uzaklaştı. Biz futbolumuzu oynama çalıştık.”

Kaynak: İHA