Vofafone İstanbul Yarı Maratonu Kayıtlarında Sona Gelindi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Spor İstanbul tarafından Vodafone’un isim sponsorluğunda 8 Nisan Pazar günü koşulacak Vodafone İstanbul Yarı Maratonu kayıtları 12 Mart Pazartesi sona eriyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Spor İstanbul tarafından Vodafone’un isim sponsorluğunda organize edilen ve dünyanın en hızlı parkurlarından birine sahip olan Vodafone İstanbul Yarı Maratonu, Tarihi Yarımada’da 8 Nisan Pazar günü koşulacak. Bu önemli organizasyon için sporcular 12 Mart

Pazartesi akşamına kadar internet üzerinden kayıtlarını yaptırabilecek.

Altın Kategori’de koşulacak

Vodafone İstanbul Yarı Maratonu, 2017 yılında 52 ülkeden 7 bin 500 sporcunun katılımıyla Türkiye’nin en kalabalık katılımlı yarı maratonu olarak büyük bir başarıyla gerçekleştirildi.

Bu başarılı organizasyon sonrası IAAF (Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği) kriterlerini yerine getiren ve IAAF tarafından Altın Kategori’ye (Gold Label) kabul edilen Vodafone İstanbul Yarı Maratonu, bu yıl da Altın Kategori’de koşulacak.

3 farklı kategori olacak

Vodafone İstanbul Yarı Maratonu; 21K, 10K ve Business Maraton olmak üzere 3 farklı kategoride koşulacak. Yarı Maratonu (21K) için kayıt kontenjanı 4 bin, Çeyrek Maraton (10K) için ise 3 bin kişi ile sınırlandırıldı.

Kaynak: İHA