Diyarbekirspor Darıca'yı Düşünüyor

TFF 3. Lig 2. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Diyarbekirspor’da tüm gözler Darıca Gençlerbirliği maçına çevrildi.

Ligin üst sırasında yer alan dört takım birbirleriyle karşılaşacak. Diyarbekirspor, 4 puan gerisinde olduğu Darıca Gençlerbirliği ile Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacak. Yeşil-Kırmızılı takım kazanırsa rakibi ile olan puan farkını kapatacak, kalan 8 haftada fikstür avantajına sahip olduğu için şampiyonluğun en önemli adayı haline gelecek. Beraberlik halinde şampiyonluk şansı son 8 haftada diğer takımların alacağı sonuçlara bağlı olurken, yenilgi durumunda 2.Lig’e doğrudan çıkma şansı hayal olacak ve umutlar yine Play-Off’a bağlı hale gelecek.

Ligin ilk yarısında Diyarbakır’da 1-0 yendiği rakibini bir kez daha devirmenin hesaplarını yapan Diyarbekirspor’un bu durumu akıllara geçen sezonki Play-Off yarı final mücadelesini getiriyor. Diyarbekirspor, Darıca Gençlerbirliği’ni 2-1 yenerek finale kalmıştı.

Diyarbekirsporlu taraftarlar, yasak gelmemesi halinde maça gitmenin hesaplarını yapıyor. Çok sayıda taraftarın Cumartesi günü Darıca’ya gitmesi bekleniyor.

Bu arada haftanın bir diğer önemli mücadelesi Pazar günü Ordu’da Yeni Orduspor ve Anagold 24Erzincanspor arasında oynanacak.

Kaynak: İHA