Taraftarları Balıkesirspor Maçına Davet Ettiler

Balıkesirspor Taraftarlar Derneği Başkanı Ahsen Dizban, Balıkesirspor’un çarşamba günü Atatürk Statında oynayacağı Boluspor müsabakasına taraftarları maça gelmeleri için davet etti.

Balıkesirspor Taraftarlar Derneği, Onkolikler Tribün liderleri ve Balıkesirspor’un taraftarlardan sorumlu yöneticisi Sadettin Akbaba ile beraber Spor Toto 1. Lig’in 26. Haftasında Balıkesirspor Baltok’un, Boluspor ile yapacağı maça davet ettiler.

Balıkesirspor Taraftarlar Derneği Başkanı Ahsen Dizban, taraftarlara adeta yalvararak hafta içinde oynanacak Boluspor maçına davet etti. Dizban “Rengimiz Balıkesirspor, canımız, kanımız Balıkesirspor. Gaziantep maçında da Gaziantep’te Balıkesirsporumuz yanındaydık. Boluspor maçına taraftarlarımızı tribüne davet ediyoruz. Tribün liderleri ile birlikteyiz. Ayrımız gayrımız yok. Ne olur artık maçlara gelin. Ne bekliyorsunuz? Rengine gel. Balıkesirspor sevdası için tribüne gelin. Yere düşene kadar değil, Toprağa düşene kadar Balıkesirsporluyuz” şeklinde konuştu.

Taraftarlardan sorumlu Balıkesirspor yöneticisi Sadettin Akbaba’da, taraftarları çarşamba günü oynanacak maça davet ederek, “Taraf tutmadan, küskünlük duymadan Boluspor maçına bekliyoruz. Balıkesirspor bizim sevdamız. Başka Balıkesirspor yok. Balıkesirspor kimsenin malı değil. Kırgınlık dargınlık yapmadan Balıkesirspor aşkı için maça bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Onkolik Taraftarlar Tribün lideri Nurettin Poyraz’da Boluspor maçına davet ederek, taraftarları tribünü doldurmalarını istedi. Poyraz, “ Çarşamba günü Balıkesirspor çok önemli bir maça çıkacak. Bizde taraftarlar derneği olarak tribünde olacağız. Tüm halkımızı ve taraftarları maça davet ediyoruz. Bu takım zor şartlarda üst sıraları zorluyor. Taraftarlar olarak biz kenetlendik. Sadece Balıkesirspor’a taraftarlarımız destek versinler. Küskünlük ve dargınlıklar takıma zarar verir. Balkes sevdalıları ve taraftarlarımızı Boluspor maçına davet ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA