Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Tokuş İstifa Etti

TFF 3. Lig Grup'ta mücadele eden Çorum Belediyespor'un teknik direktörü Yusuf Tokuş, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Ligin 25. haftasında geçtiğimiz cumartesi günü Arsinspor karşısında alınan 3-2'lik yenilginin ardından kulüp yöneticileriyle tesislerde bir araya gelen Tokuş, yönetime istifasını sundu.

Tokuş'un istifasını kabul eden kulüp başkanı Ömer Balaban, hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür etti.

Teknik direktör Yusuf Tokuş, gazetecilere yaptığı açıklamada, kötü gidişatın bir an evvel sonlanmasının sağlanması amacıyla yönetimin önünü açmak için görevi bıraktığını söyledi. Sezonun ilk yarısında çok iyi işler yaptıklarını ancak ikinci yarıda bir türlü istedikleri sonuçları alamadıklarını dile getiren Tokuş, iyi futbol oynamalarına karşın gol yollarında eksik kaldıklarını belirtti.

Tokuş, şunları kaydetti.

"Başıma ilk kez böyle bir şey geliyor. Futbol adına her şeyi yapıyoruz ancak top bir türlü üç direk arasından geçmiyor. Son Arsinspor maçında da ikinci yarıda skoru lehimize çevirmek için çok uğraştık, çok pozisyon bulduk. Son dakikalarda penaltıyı da kaçırınca şans faktörünün yanımızda olmadığını bir kez daha gördüm. Çorum Belediyespor, 2. Lige yükselecek takımlar arasında şansı en yüksek olan takım. Kötü gidişin bir an evvel sonlandırılması için yönetimin önüne açmak adına görevi bıraktım. Burada güzel günler geçirdim. Destek olan herkese teşekkür ediyorum. İnşallah Çorum Belediyespor 2.lige çıkar."

Kaynak: AA