Simav'da Geleneksel Voleybol Turnuvası

Kütahya’nın Simav ilçesinde, Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen geleneksel voleybol turnuvası, Kazcıoğlu otomotiv voleybol takımının şampiyon olması ile sona erdi. Simav Akbaldır Kapalı Spor Salonu’nda bir ay süren turnuvaya, voleybol severler yoğun ilgi gösterdi. Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, spor severlerin tüm isteklerini dikkate alarak, destek verdiklerini ifade etti. Özkan “ Geleneksel voleybol turnuvasının iddialı müsabakalarını, zevkle ve heyecanla izledik. Turnuva boyunca idari düzeni sağlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Sapmaz ve ekibine teşekkür ediyor, katılan takım ve sporcuları tebrik ediyorum” dedi.

Simav Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Sapmaz, voleybol turnuvasına katılan tüm voleybolcuların, centilmen davranışları ile spor severlere örnek olduklarını söyledi.

Sapmaz “ Turnuvanın final müsabakası, Kazcıoğlu otomotiv voleybol takımı ile Kelemyenice köyü Gümüşsu voleybol takımları arasında yapıldı. Kazcıoğlu otomotiv voleybol takımı müsabakayı 3-0 kazanıp, geçen yılın rövanşını alarak turnuvanın şampiyonu oldu, Kelemyenice köyü Gümüşsu voleybol takımı 2’inci olurken, 3’üncü Mehteran voleybol takımı, 4’üncü ise Perşembe Yareni voleybol takımı oldu.

Final müsabakası sonunda Başkan Süleyman Özkan tarafından, derece alan takımlara kupa, voleybolculara da madalyaları verildi.

(MEİ-EFE)

Kaynak: İHA