Olaylı Maçın Tarafları Barıştı

Bilecik’te hafta sonu oynanan ve 4 kırmızı kartın çıktığı olaylı maçın tarafları barışırken, bu barışma hakem camiası tarafından tepki ile karşılandı.

Bilecik 1. Amatör Lig’in 24. haftasında oynanan Gökpınarspor-1299 Edebali Kulübü mücadelesinin 90+2’inci dakikasında yaşanan olaylar sonrasında taraflar bir araya gelerek, barıştı. Yaşanan olaylardan sonra Bilecik Giyim ve Mensucat Odası Başkanı olan Haşim Balcı, maçın hakemi Sevindik Çetinkaya ile Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Bilecik Şube Başkanı Ersin Özmen ile bir araya geldi. Gökpınarspor takımının antrenörü Cihan Uygun’unda hazırda bulunduğu görüşmede taraftar birbirlerinden özür dileyerek barıştılar.

Yaşanan olay sonra sosyal medya üzerinden açılama yapan Bilecik Giyim ve Mensucat Odası Başkanı olan Haşim Balcı, "Gökpınarspor futbol takımımızın geçtiğimiz hafta sonunda oynadığı maçta, antrenörümüz Cihan Uygun ile maçın orta hakemi Sevindik Çetinkaya arasında yaşanan tatsız olayı tatlıya bağladık. Maç 90 dakikadır ve maçta olan maçta kalır dedik" dedi.

Kaynak: İHA