Boluspor - Gaziantepspor Maçının Ardından

Spor Toto 1. Lig 29. haftasında Bolu Atatürk Stadyumu’nda oynanan Boluspor-Gaziantepspor karşılaşması Boluspor’un 2-0’lık galibiyetiyle sonuçlandı. Maç sonunda iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.

Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, alınması gereken bir 3 puan olduğunu ve aldıklarını belirterek, “Korktuğumuz bir maçtı. Böyle maçları oynamak kolay değil. Geçtiğimiz hafta içi oynadığımız maçtan sonra bu karşılaşmadan hakikaten çekiniyorduk. Oyuncularımız zoru yine kolay yaptı. Maça neredeyse 1-0 önde başladık. Oyunun temposu istediğimiz gibi gittiği için maçın temposunu yükseltmedik. Ama ona rağmen çok fazla pozisyon bulduk ve skor çok farklı olabilirdi” dedi.



Gaziantepspor cephesi

Gaziantepspor Teknik Direktörü Faik Demir ise, “Boluspor’un, kadro derinliğini, hedef takım olduklarını biliyorduk. O yüzden zorlu bir maç bizi bekliyordu. Biz haftalar önce ligden düşmüştük. Bizim için artık çocuklarımızın daha verimli, üretken olacağı, futbol adına sağlıklı şeyler yapması gereken bir maçtı. Bu anlayışla bu maça çıktık. 38. saniyede çok bariz bir net hatayla gol yedik. Daha sonra iki tane pozisyon bulduk ve golleri bulabilirdik. Ancak bu maçlarda deneyim ve tecrübe ön plana çıkıyor. İlk yarıya oranla ikinci yarıda daha istekli ve arzuluyduk. Bugün futbol adına iyi şeyler yapmaya çalıştık. Boluspor’u tebrik ediyorum. Oyuncularımı da bu sıkıntılara rağmen, bu olumsuzluklara rağmen göstermiş oldukları iyi niyetten ve mücadeleden dolayı alkışlıyorum. Boluspor’a başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA