Beşiktaş'ı Talisca taşıdı

Spor Toto Süper Ligde Beşiktaş, evinde karşılaştığı Aytemiz Alanyaspor'u Talisca'nın attığı tek golle 1-0 yendi.

Beşiktaş'ı Talisca taşıdı
Spor Toto Süper Lig'de 27. hafta heyecanı Beşiktaş Aytemiz Alanyaspor maçı ile devam etti. Siyah-beyazlılar kritik mücadeleyi Anderson Talisca'nın 29'da attığı muhteşem golle kazandı ve puanını 53'e çıkararak Galatasaray'la puan farkını maç fazlasıyla 1'e indirdi.

Spor Toto Süper Lig'de 27. haftanın kritik karşılaşmasında Beşiktaş, Aytemiz Alanyaspor'u konuk etti. Milli ara öncesinde Medipol Başakşehir'e deplasmanda 1-0 yenilen ve ağır bir yara alan Beşiktaş, 29'da Anderson Talisca'nın muhteşem golüyle sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı ve kritik bir üç puan elde etti.

Beşiktaş'ı Talisca taşıdı

Siyah-beyazlılar oldukça zorlandığı karşılaşmada kazanarak puanını 53'e yükseltti ve Başakşehir'i maç fazlasıyla yakalarken Galatasaray'la da farkı bire indirdi. Beşiktaş'ta kritik mücadelede sarı kart gören Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup ve Tolgay Arslan gelecek hafta Göztepe ile oynanacak maçta cezalı duruma düştü.

Beşiktaş'ı Talisca taşıdı

Konuk ekip Aytemiz Alanyaspor ise 28 puanda kaldı ve kümede kalma mücadelesinde yara aldı. Akdeniz ekibi 28. haftada Teleset Mobilya Akhisarspor'u konuk edecek.