Umurbey Belediyespor Transferde Hız Kesmiyor

Bu sezon Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde boy göstermeye hazırlanan Umurbey Belediyespor, Türkiye Basketbol 2. Ligi (TB2L) ekiplerinden UPS forması giyen Buğrahan Yorulmaz’ı renklerine kattı.

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde iddiasını ortaya koymak için kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren Umurbey Belediyespor bir transferde daha mutlu sona ulaştı. İlk olarak, Türkiye’deki çeşitli takımlarda 2. Lig tecrübesi yaşayan Kosovalı Elvan Iljazi’yi transfer eden Umurbey Belediyespor, ikinci transferini yine bir 2. Lig takımından yaparak UPS forması giyen Buğrahan Yorulmaz’ı kadrosuna kattı.

Galatasaray ve Darüşşafaka alt yapısında yetişen 20 yaşındaki Buğrahan Yorulmaz, Türk basketbolunun gelecek vaat eden isimleri arasında gösteriliyor. Umurbey Belediyesi başkanlık makamında transferin resmiyete dönüşmesinin ardından açıklamalarda bulunan Buğrahan Yorulmaz, “Umurbey Belediyespor,Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde hedefleri olan, bu doğrultuda önemli yatırımlar yapan bir ekip. Takımın başarısı için elimden geleni yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Sezon sonunda 2. Lig’e yükselmenin mutluluğunu inşallah hep birlikte yaşarız” dedi.

Umurbey Belediye Başkanı Sami Yavaş ise, transfer çalışmalarının son ana kadar süreceğinin altını çizerek, “Başından beri söylediğimiz gibi en büyük hedefimiz 2. Lig’e yükselmek. Bunun için Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde mutlaka iddiamızı ortaya koymamız gerekiyor. Elvan Iljazi’den sonra Buğrahan Yorulmaz’ı da transfer ederek kadromuzu çok önemli iki isimle güçlendirdik. Teknik heyetimizin sunacağı raporlar doğrultusunda transfer çalışmalarımız sürecek” diye konuştu.

Kaynak: İHA