Pursaklar'dan Kısa Kısa

Pursaklar Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın öncülüğünde başlatılan okuma yazma seferberliğine destek olmayı sürdürüyor.

Okuma yazma seferberliğine Pursaklar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde açılan kurslara kitap göndererek destek veren Pursaklar Belediyesi, kurslarda okuma yazma öğrenen ilçe sakinleri arasında okuma yarışması düzenleyecek.

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Yeter ki siz okuyun biz her zaman yanınızdayız' sloganıyla okuma yarışması düzenliyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız ve kıymetli Hanımefendinin başlattığı kampanyaya herkesin destek vereceğine inanıyorum. Bizler Pursaklar Belediyesi olarak eğitimin her aşamasında öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve velilerimizin yanındayız." ifadelerini kullandı.

- Kadın voleybol takımından Çetin'e ziyaret

Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 1. Ligi'nde Play-Off oynayan Pursaklar Voleybol İhtisas takımı, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin’e veda ve teşekkür ziyaretinde bulundu.

Kulüp Başkanı, antrenörler ve sporcuları makamında kabul eden Başkan Çetin, "Sezon boyunca büyük gayretlerle ilçemizi başarılı bir şekilde temsil ettiniz. Bir üst lig için final oynamak büyük başarıdır. Siz emektar sporcularımıza ve taraftarlarımıza ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hayatınızda başarı ve sağlık diliyorum." diye konuştu.

Ziyaretin sonunda Çetin, sporcularla hatıra fotoğrafı çektirip, onlara hediye verdi.

Kaynak: AA