Aydın'da Genç Kızlar Voleybol Müsabakaları Tamamlandı

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün koordinatörlüğünde ve Aydın Voleybol İl Temsilciliğinin faaliyet takviminde yer alan 2017-2018 Sezonu Genç Kızlar Voleybol Ligi İl Birinciliği Müsabakaları final maçlarıyla tamamlandı.

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü, Nazilli Belediye Spor Kulübü, İncirliova Belediye Spor Kulübü, Aydın Büyükşehir Belediye Spor Kulübü, Eğitim Gücü Spor Kulübü, Söke Remzi Zeytinoğlu Spor Kulübü, Didim Belediye Spor Kulübü, Ada Spor Gençlik Spor Kulübü ve Kuşadası 1922 Spor Kulübü Genç Kızlar Voleybol ligine katıldı.

Üç grupta gerçekleştirilen puan usulü ligde final grubuna Söke Remzi Zeytinoğlu Spor Kulübü, Aydın Büyükşehir Belediye Spor Kulübü, Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü ve Ada Spor Gençlik Spor Kulübü takımları çıktı.

Şampiyon Söke Remzi Zeytinoğlu Spor Kulübü

Söke Spor Salonunda oynanan final grubunun son maçlarında Söke Remzi Zeytinoğlu Spor Kulübü ile Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü karşı karşıya geldi. Söke Remzi Zeytinoğlu Spor Kulübü rakibini 3-0’lık set skoruyla mağlup etmeyi başararak Genç Kızlar Voleybol İl Şampiyonu oldu ve Aydın’ı gruplarda temsil etme hakkı kazandı. Söke’de mağlup olan Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü genç kızlar ligini ikinci tamamlayarak derece alan takımlar arasında yer aldı.

Söke’de oynanan maç ile eş zamanlı başlayan Kuşadası Uğur İnan Spor Salonundaki Ada Spor Gençlik Spor Kulübü ile Aydın Büyükşehir Belediye Spor Kulübü arasındaki oynanan müsabakada, Aydın Büyükşehir Belediye Spor Kulübü rakibi Ada Spor Gençlik Spor Kulübünü 3-2’lik skorla mağlup etmesine rağmen ligdeki puan durumuna göre Ada Spor Gençlik Spor Kulübü 3’üncü oldu. Ada Gençlik Spor Kulübü kupasını Kuşadası Milli Eğitim İlçe Müdürü İbrahim Ataman’ın elinden aldı.

Kupa ve Madalyaları Protokol Verdi

Söke Spor Salonunda Söke Remzi Zeytinoğlu Spor Kulübü ile Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü arasında oynanan maçın ardından şampiyon olan Söke Remzi Zeytinoğlu Spor Kulübü ve ligi ikinci tamamlayan Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübünün kupa ve madalyalarını maçı izleyen protokol üyeleri takdim etti. Ödül törenine Söke Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Söke Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Turan Günen, Personel Şube Müdürü Ahmet Coşkun Parlakyalçın ve Voleybol İl Temsilcisi Ali Köylüoğlu katıldı.

Kaynak: İHA