Başkan Kayda'dan Play-Off Morali

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Salihli Belediyespor Futbol Takımı ile bir araya gelerek zorlu play-off maçları öncesinde başarılar diledi.

Belediyespor Razlı Tesislerinde futbolcular, teknik ekip ve yöneticilerle moral yemeğinde buluşan Başkan Kayda, uzun lig maratonunu lider bitiren Salihli Belediyespor’un büyük bir başarıya imza attığını söyledi.

Teknik direktör Adem Başaran, yardımcı antrenör Murat Kahraman ve futbolcular ile Belediyespor Yönetimine teşekkür eden Başkan Kayda, “Bölgesel Amatör Lig hedefimize ulaşmak için önümüzde 6 zorlu maç var. Bu süreçte sizlere her zaman olduğu gibi yine destek olacağız. İnşallah play-off maçları sonunda şampiyonluk kupasını alarak Salihli’ye büyük bir sevinç yaşatacağız” dedi.

45.5 Taraftarlar Derneği de zorlu Sarıgöl Belediyespor maçı öncesinde tesislere gelerek yaktıkları meşalelerle Yeşil-beyazlı futbolculara moral verdi.

Moral yemeğine, başta Belediye Başkanı Zeki Kayda olmak üzere Başkan Yardımcıları Mahmut Süreyya Karaoğlu ve İbrahim Karaca, Belediyespor Kulüp Başkanı Serkan Sözer ve Yöneticiler, Teknik direktör Adem Başaran ve yardımcı antrenör Murat Kahraman ile futbolcular katıldı.

Kaynak: İHA