Antalyaspor, Demir Grup Sivasspor Maçına Hazır

Kırmızıbeyazlı kulübün basın sözcüsü Arıcı: 'İnşallah yarın Demir Grup Sivasspor maçında taraftarımız da bizi yalnız bırakmaz ve karşılaşmadan üç puanla ayrılırız'.

Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında yarın Demir Grup Sivasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetimindeki antrenmanda kırmızı-beyazlı ekip, taktik çalıştı.

Akdeniz ekibi, idmanın ardından kampa girdi.

Antalyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Cumhur Arıcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımda sakatlıkları süren Salih Dursun ve Zeki Yıldırım ile kadro dışı bırakılan El Kabir dışında eksiğin bulunmadığını söyledi.

İki gün önce Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, kulüp yöneticileri ve futbolcuların eşleriyle katıldığı birlik gecesinin takıma moral verdiğini ifade eden Arıcı, "Antalyaspor'da her şey yolunda. İnşallah yarın Demir Grup Sivasspor maçında taraftarımız da bizi yalnız bırakmaz, karşılaşmadan üç puanla ayrılırız." diye konuştu.

Antalya Stadı'nda yarın saat 19.00'da başlayacak Antalyaspor-Demir Grup Sivasspor karşılaşmasını, hakem Bülent Yıldırım yönetecek.

Kaynak: AA