Kaynarca Spor Kompleksi Ve Yaşam Merkezi Çalışmaları

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, yapımı süren Kaynarca Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.

Başkan Akın, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen yıl Mayıs ayında temeli atılan Kaynarca Spor Kompleksi ve Yaşam Parkı Projesi’ni 5 Mayıs’ta halkın hizmetine sunmak istediklerini söyledi.

20 bin metrekarelik bir alanı kapsayan ve 4,5 milyon liraya mal olacak projede voleybol, basketbol, tenis sahası, buz pateni pisti, mini futbol sahası, mini golf sahası, kafe, süs havuzu, çocuk oyun alanı, kondisyon aletleri, peyzaj alanı olacağını ifade eden Akın, şunları kaydetti:

"Şu anda belediyemize bağlı ekipler tarafından çimlendirme, sulama, çevre düzenleneme, yürüyüş yolları yapım çalışması, yağmursuyu hattı yapım çalışması ve ızgaraların yerleştirilmesi çalışması, aydınlatma çalışmalarına devam ediyor. Yüklenici firma kafeterya ve idari bina yapım çalışmalarını, ilgili kurumlar da doğalgaz bağlantıları, elektrik hattı bağlantıları ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Spor Kompleksi ve Yaşam Parkı'nın açılışını 5 Mayıs'ta MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katılımıyla gerçekleştirmek istiyoruz."

Kaynak: AA