Kartepe Belediyesi Birimler Arası Futbol Turnuvası Başladı

Kartepe Belediyesi’nin birimler arası dayanışmayı ve arkadaşlık bağlarını güçlendirmek amacıyla düzenlediği ‘Kartepe Belediyesi Birimler Arası Futbol Turnuvası 2018’ gruplarda oynanan ilk karşılaşmalarla başladı.

Ataevler Spor Kompleksi’nde düzenlenen turnuvanın kura çekiminde, sporun dostlukları ve dayanışmayı artıran önemine dikkat çekildi. Tertip Komitesi yetkilileri, “Düzenlenen bu turnuva ile Kartepe Belediyesi olarak büyük bir aile olduğumuzu tekrar gösteriyoruz. Yoğun mesailerimiz arasında bu turnuva sayesinde bir araya gelerek spor yapma fırsatı buluyoruz” açıklamasında bulunarak, turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diledi.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ise , “Büyük bir aile olan Kartepe Belediyesi’nde birimler arası dayanışma ve arkadaşlığı pekiştiren bu tür sosyal etkinlikler aralıksız sürmektedir. Kartepe Belediyesi Birimler arası Futbol Turnuvası 2018 var olan birlik ve beraberliğimizi daha güçlü hale getireceğine inanıyorum. Bütün birimlerimizde mücadele eden takımlara başarılar diliyorum. Sonuçta kazanan kim olursa olsun dostluk ve fair play kazanacak” ifadelerini kullandı.

Farklı spor branşlarında sportif başarıları ile bu yıl çokça adından söz ettiren Kartepe Belediye Birimleri arasında düzenlenen turnuvaya 10 takım 12 kişilik kadrolarıyla katıldı.

İki grupta 7 kişilik takımlar grup sistemine göre 4 maç sonunda ilk iki sırayı alarak bir üst tura çıkmak için mücadele edecek.

Kaynak: İHA