Başkan Acehan, STK Temsilcileriyle Buluştu

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, bağımlılığı bitirmenin tek çözüm yolunun gençleri spor ve sanata yönlendirmek olduğunu söyledi.

Çubuk Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bir araya gelen Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, burada yaptığı konuşmada ilçenin sorunlarını çözmek için çalıştıklarını söyledi.

Belediye bünyesinde kurulan spor kulubünde 300 gencin bulunduğuna işaret eden Acehan, "İlçemizde yaklaşık 22 bin öğrenci var. Hepsine ulaşmamız gerekiyor. Çağımızın belası olan bağımlılığı bitirmenin tek çözüm yolu, gençlerimizi spor ve sanata yönlendirmektir. Bu konuda herkesin üzerine düşen görevi yapması gerekiyor. " dedi.

Acehan, Gökçedere Mahallesi'ndeki 19 dönümlük alana açık ve kapalı yüzme havuzu yapacaklarını da kaydetti.

Çubukabad Parkı'nı ilçeye kazandırdıklarını anlatan Acehan, "Benim en çok üzerine durduğum ve yüzyıllarca unutulmayacak hizmetimiz Çubukabad Parkıdır. Biz festival alanıyla birlikte 55 bin metrekarelik alan yaptık. Burada spor alanlarını da hizmete soktuk. İlçemize ilk defa tenis kortunu yaptık. 20 dönümlük alanı bu parka ilave ediyoruz." diye konuştu.

Kaynak: AA