Bandırmaspor'un Altay Maçındaki Hedefi 3 Puan

TFF 2. Lig takımlarından Bandırmaspor Kulübü Basın Sözcüsü Erol Rüzgar, bu hafta sahalarında karşılaşacakları Altay maçında hedeflerinin üç puan olduğunu söyledi.

Rüzgar, kulüp binasında yaptığı basın toplantısında, geçen hafta 3-0 kazandıkları Nazilli Belediyespor maçından sonra saldırıya uğradıklarını hatırlattı.

Kulüp başkanına nişanlısının yanında Nazilli Belediye Başkanı ve Nazilli Belediyespor Kulübü yöneticileri tarafından sözlü tacizde bulunulduğunu aktaran Rüzgar, "Yine maçtan sonra kafilemizi getiren otobüsün camları kırılmıştır. Bu nedenle Nazilli Belediye Başkanı, Nazilli Belediyespor Kulübü yöneticileri ve olaylara karışan Nazilli taraftarlarını kınıyoruz." dedi.

Pazar günü Bandırma'da, lider Altay ile oynayacakları maçtan mutlaka üç puanla ayrılmak istediklerini vurgulayan Rüzgar, şunları kaydetti:

"Her takım gibi inişli çıkışlı maçlarımız oldu. Ancak asıl hedefimiz, sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüslemektir. Son altı maçımızı da kazanmayı hedefliyoruz. Altay maçı öncesinde takımımızda sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor. Bu maçta taraftarlarımızın büyük desteğine ihtiyacımız var. Tüm Bandırmalıları maça davet ediyoruz."

Rüzgar, Altay maçının bilet ücretlerini ise 30 lira olarak belirlediklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA