Alp, Milli Takıma Seçilen Atletleri Kabul Etti

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, 24. İSF (Dünya Okul Sporları Federasyonu) Liseler Arası Dünya Kros Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek atletleri kabul etti.

Alp, İçel'de yapılan liseler arası Kız-Erkek Kros Türkiye Şampiyonası'nda büyük bir başarıya imza atan atletler Sebih Bahar ve Sezer Akakuş ile antrenör Burhan Boztepe'yi kabul etti.

Aldıkları derecelerle milli takıma seçilme hakkı elde eden atletleri tebrik eden Alp, Ağrılı atletlerin 5 Nisan 2018 tarihinde Paris'te düzenlenecek olan İSF Liseler Arası Dünya Kros Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edeceğini ifade etti.

Ağrılı sporcuların daha önce de Liseler Arası Dünya Kros Şampiyonası'nda şampiyonluk ve ikincilik elde ettiğini belirten Alp, "Sizlerin de aynı performansı göstereceğinizden hiç şüphemiz yok. İnşallah Türk Bayrağımızı kürsüde dalgalandırırsınız. Gerçekten bu dünya şampiyonasına gitmeyi hak ettiniz. Ben sizlere ve Türkiye Milli Takımımıza şampiyonada başarılar diliyorum. İnşallah göğsümüzü kabartacak derecelerle yurda dönersiniz." diye konuştu.

Atletizm Antrenör Burhan Boztepe de, Alp'a verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek, Fransa'da güzel dereceler elde ederek kendilerine olan güveni boşa çıkarmayacaklarını söyledi.

Kaynak: AA