TSYD'den Osmanlıspor'a Ziyaret

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi Yönetim Kurulu, bu hafta oynayacağı zorlu maç öncesi Osmanlıspor’u ziyaret etti.

TSYD Ankara Şubesi Yönetim Kurulu, Alper Bakırcıgil başkanlığında bu hafta sahasında Konyaspor’la oynayacağı zorlu maç öncesi Osmanlıspor’a bir ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Bakırcıgil ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, kulüp genel menajeri Ender Yurtgüven ile bir süre sohbet etti. Heyet daha sonra takımın antrenmanına çıkarak, oyunculara tatlı ikramında bulundu. Osmanlıspor yönetimi, TSYD heyetine arkasında isimlerinin yazılı olduğu Osmanlıspor forması hediye etti.

Öte yandan, Teknik Direktör İrfan Buz nezaretinde yapılan antrenman 1,5 saat sürdü. Günün tek çalışmasına milli takımlardan dönen Serdar Gürler ve Sokol Cikalleshi de katıldı.

Diğer yandan tedavileri devam eden Lawal, Özer Hurmacı ve Carlos takımdan ayrı bireysel antrenman yaptı. Mor-Sarılılar antrenmana core (vücut ağırlığıyla yapılan) çalışmayla başladı.

Topla ısınma hareketleriyle devam eden antrenmanda daha sonra dar alanda pas organizasyonuna geçildi. Antrenmanın ikinci bölümünde taktik ağırlıklı çalışma yapan Başkent ekibi, çift kale maçla antrenmanı sonlandırdı.

Kaynak: İHA