Karesispor, Bandırma Kırmızı Maçına Hazır

Türkiye Basketbol Ligi’nin 30. haftasında Balıkesir’in TBL’deki iki temsilcisi Karesispor ve Bandırma Kırmızı, Kurtdereli Spor Salonu’nda karşılaşacak.

Karesispor, Bandırma Kırmızı müsabakasına günde çift idmanla hazırlanıyor. Zorlu maç öncesi Karesispor Başantrenörü Gencer Baytimur açıklamalarda bulundu. Baytimur, “Geçtiğimiz hafta alınan mağlubiyetin ardından artık kaybetme lüksümüz kalmadı. Elimizde ne varsa sahaya koyma zamanı. Taraftarlarımızı da ben perşembe günü olmasına rağmen mesai saatinden sonra keyifli vakit geçirmek ve günün stresini atmak için Kurtdereli Spor Salonu’na bekliyorum. Taraftarlarımız bize destek olursa biz bu maçı kazanıp artık ligdeki durumumuza hafta hafta bakacağız. Oyuncularımız hiç olmadığı kadar istekli ama karşımızda da genç, dinamik ve atletik bir takım bulacağız. Her an her şeyi yapabilecek kapasitede ve tehlikeli bir takım. Kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi

Karesispor Kulüp Başkanı Ahmet Ayan da Bandırma Kırmızı mücadelesi öncesinde açıklamalarda bulundu. Ayan, "İlimizin iki takımı karşı karşıya gelecek. İki Balıkesir takımının mücadelesi bir derbi havasında çok keyifli geçecektir diye düşünüyorum. Bandırma Kırmızı gençlerden oluşan önemli bir takım, ancak bizim artık seri galibiyetlere ihtiyacımız var, o yüzden kazanmak tek hedefimiz" dedi.

Karesispor-Bandırma Kırmızı karşılaşması 29 Mart Perşembe günü Kurtdereli Spor Salonu’nda oynanacak. Karşılaşmayı Tunçtan Durmuşcan, Uygar Kurt, Kazım Çetin hakem üçlüsü yönetecek.

Kaynak: İHA