Aliağaspor 2'De 2 Peşinde

Ceyhan Altınyıldızspor’u mağlup ederek Süper Amatör Lig Play-Off turuna 3 puanla başlayan Aliağaspor, ikinci maçta Bayındırspor karşısına çıkacak. 30 Mart Cuma günü Karşıyaka Efsaneler Sahasında oynanacak karşılaşma saat 16.00’da başlayacak.

Hazırlıklarına Teknik Sorumlu Polat Çetin yönetiminde devam eden Aliağaspor, mutlak 3 puan hedefliyor. Toki Sahasında yapılan son idmana eksiksiz katılan sarı-siyahlılar, ısınma, açma ve germe hareketlerinden sonra kuvvete dayalı çalışma yaptı. Yaklaşık bir saat süren antrenman taktik maçla son buldu.

İlk maçında Ceyhan Altınyıldızspor’u Adnan Malat’ın tek golüyle geçen Aliağaspor, 6 takımın yer aldığı play off turunda 3 puanla ikinci sırada yer alıyor. Yamanlar Esenspor ile 2-2 berabere kalan Bayındırspor ise 1 puanla üçüncü sırada bulunuyor.

“Tüm hesaplarımızı galibiyet üzerine yapıyoruz”

Play-Off turuna galibiyetle başlamanın önemli bir avantaj olduğunu belirten Aliağaspor Teknik Sorumlusu Polat Çetin, “İlk maçımızdan taraftarımızın güçlü desteği sayesinde galibiyetle ayrıldık. Bayındır ile oynayacağımız karşılaşma öncesinde tüm hesaplarımızı galibiyet üzerine yapıyoruz. Puanımızı 6’ya çıkartarak şansımızı arttırmak istiyoruz. Takımımın performansından oldukça memnunum. Taraftarımızın da güçlü desteği ile sahadan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum” dedi.

Kaynak: İHA