Manisa BBSK'da Şampiyonluk Hazırlığı

Mümin Özkasap Spor Tesisleri’nde konuk ettiği Bayburt Grup Özel İdare Gençlik Ve Spor’u 1-0 mağlup eden Manisa Büyükşehir Belediyespor, şampiyonluk hazırlıklarına başladı.

Manisa Büyükşehir Belediyespor, Mümin Özkasap Spor Tesisleri’nde konuk ettiği Bayburt Grup Özel İdare Gençlik Ve Spor karşısında 1-0 galip geldi. Zorlu 90 dakikanın ardından Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte soyunma odasına inen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, futbolcuları tebrik etti. Başkan Ergün, “Sağ olun, var olun. Bu işi Bergama Belediyespor deplasmanında matematiksel olarak inşallah bitireceğiz” dedi.

Bayburt maçının ardından alkışlar arasında soyunma odasına inen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “ Hepinizi tebrik ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Bugüne kadar bizleri en iyi şekilde, Manisa’yı en güzel şekilde, Belediyemizi en güzel şekilde temsil ettiğiniz için Allah hepinizden razı olsun. Sağ olun, var olun. İnşallah önümüzdeki hafta matematiksel olarak bu işi bitirip bir hafta sonrası da büyük coşkuyla Manisa’da şampiyonluğumuzu ilan etme noktasında inşallah hep beraber olacağız. Tekrar hepinizi tebrik ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA