Bandırmaspor Kulüp Başkanı Çakmak Açıklaması

'(Nazilli Belediyespor maçı) Ben, nişanlım ve takım statta 1 saat bekletildik. Bandırma'ya doğru yola çıkan takım otobüsümüz taşlandı ve otobüsün üç camı kırıldı'

Bandırmaspor Kulüp Başkanı Hasan Çakmak, deplasmanda karşılaştıkları Nazilli Belediyespor maçıyla ilgili, "Ben, nişanlım ve takım statta 1 saat bekletildik. Bandırma'ya doğru yola çıkan takım otobüsümüz taşlandı ve otobüsün üç camı kırıldı." dedi.

Çakmak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, deplasmanda oynadıkları ve 3-0 galip geldikleri Nazilli Belediyespor müsabakası esnasında ve maçtan sonra takım otobüsünün camlarının kırıldığını söyledi.

İkinci yarı başlarken kulübeye inen bir kişinin teknik direktör İsmail Ertekin ile tartıştığını ve maç bittikten sonra sahaya indiğini belirten Çakmak, o kişinin kendisine de bağırdığını ve maçı Bandırmaspor'un 3-0 kazandığını anlattı.

Sahada futbolculara saldırı olduğunu aktaran Çakmak, "Ben, nişanlım ve takım statta 1 saat bekletildik. Bandırma'ya doğru yola çıkan takım otobüsümüz taşlandı ve otobüsün üç camı kırıldı." dedi.

Aydın'da otobüs değiştirerek Bandırma'ya geldiklerini de hatırlatan Çakmak, "Nazilli Belediye Başkanını yapmış olduğu bu hareketlerden dolayı kınıyorum. Türkiye Futbol Federasyonuna herhangi bir şikayette bulunmuyoruz. Maçtaki gözlemci ve temsilciler olaylara bire bir şahit. Kendilerine de hakaret edildi. Gördüklerini yazacaklarını umut ediyorum." diye konuştu.

Çakmak, 3-0'lık deplasman galibiyetinin kendilerini canlandırdığına dikkati çekerek, "Önümüzde altı maç var. Bu altı maçı da kazanırsak , şampiyon olacağımıza inanıyoruz. İsmail Ertekin hocamıza ve futbolcularımıza güveniyoruz. Bandırma tek yürek, tek kanat, tek yumruk olarak bu işin üstesinden gelecektir, buna inanıyoruz." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA