Ardahanlı Kayakçı EYOF Kampına Çağrıldı

Ardahan Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Bilent Akar, Ardahanlı kayakçı Dilan Demir'in Erzurum'da yapılacak Avrupa Gençlik Olimpik Festivali (EYOF) Kayaklı Koşu Takım Çalışma Kampına davet edildiğini bildirdi.

Akar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ardahanlı kayak sporcusu Dilan Demir'in 25 Mart-7 Nisan 2018 tarihlerinde Erzurum'da yapılacak Avrupa Gençlik Olimpik Festivali (EYOF) Kayaklı Koşu Takım Çalışma Kampına davet edildiğini belirterek, sporcu ve antrenörü Seyfullah Bayraktar'ı kutladı.

Dilan Demir'in son dönemde önemli başarılara imza atmış bir sporcuları olduğunu ifade eden Akar, şunları kaydetti:

"Sporcumuz 26-28 Şubat 2018 tarihlerinde Erzurum'da 2 bin 500 metre klasik stil yarışmada ikincilik, serbest stil yarışmada birincilik, 6-8 Mart 2018 tarihinde Erzurum'da 2 bin 500 metre klasik ve serbest stilde birincilik elde etmiştir. Bu nedenle tüm müsabakalar sonucu yıldız kızlar kategorisi genel toplamda Türkiye şampiyonu olduğundan Erzurum'daki EYOF Kayaklı Koşu Takımı Çalışma Kampına davet edilmiştir. Bu da şu demektir kayakta adımızdan söz ettirmeye başladık. Hedefimiz sporda Ardahan'ı ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek."

Kaynak: AA