Kars 36 Spor Hopa Maçına Hazır

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi 3’üncü grupta şampiyonluk mücadelesi veren Kars 36 Spor Rize Pazar’daki kampın ardından Hopa’ya geçti. Grupta lider olan ve rakibi Hopa Spor’un 2 puan önünde bulunan Kars 36 Spor zorlu 90 dakikaya hazır.

Kars 36 Spor Başkanı Muharrem Yıldız, yeşil beyazlı ekibin galibiyetten başka düşüncesi olmadığını, 90 dakika sonrasında gülen tarafın kendileri olacağını söyledi.



Başkan Muharrem Yıldız, “Biz maça hazırız. Hazırlıklarımızı tamamladık. Maç saatini bekliyoruz. Biliyorsunuz Hopa yönetiminin aldığı kararla seyircimiz sahaya alınmayacak. Şampiyonluk yarışında olan bir takımın seyircisinden yoksun bırakılması doğru değil. Biz Kars’ta çok iyi ev sahipliği yaptık. Ama gördük ki, bizim iyi niyetli olmamız peş para etmedi. Biz inanıyoruz. Sporcularımıza güveniyoruz” dedi.

Ziraat Türkiye Kupası’nda hatırlatan Başkan Muharrem Yıldız, “Biz Ziraat Türkiye Kupası’nda Balıkesir Baltok, Altınordu ve Gençler Birliği’ye oynadık. Bu maçlarda elde ettiğimiz başarılar tesadüf değil. Kars 36 Spor’un gücünü herkes biliyor. Biz ne zor şartlarla buralara kadar geldik. Bu saatten sonra da kaybetme gibi bir lüksümüz yok. Her şeye rağmen, bu kadar kısıtlamaya rağmen son gülen biz olacağız. Hopa’ya lider geldik, Hopa’dan şampiyon olarak döneceğiz” diye konuştu.

Öte yandan Kars 36 Spor Hopa Spor karşılaşması öncesinde Hopa polisi yoğun güvenlik önlemleri aldı. Karşılaşma öncesinde herhangi bir sıkıntı yaşanmaması için polis karşılaşmanın oynandığı stat çevrinde adeta kuş uçurtmuyor. Özellikle Kars 36 Spor taraftarlarının alınmayacağı karşılaşma öncesinde nefesler tutuldu. Kaybedenin telafisinin olmayacağı karşılaşmada her takımda galibiyet için sahaya çıkacak.

Kaynak: İHA