Ağrı'da Şampiyonluk Kutlaması Yapılacak

Bölgesel Amatör Ligi 1. Grupta geçen hafta şampiyonluğunu ilan eden Ağrı 1970 Spor, yarın oynanacak Yüksekova Belediyespor maçı öncesi ve sonrasında şampiyonluk kutlaması yapacak.

Vali Lütfi Yiyenoğlu Stadyumunda Ağrı 1970 Spor ile Yüksekova Belediyespor maçı saat 14.00’te başlayacak. Maç öncesi yerel sanatçılar stadyumda konser verecek, araç konvoyu yapılıp şampiyonluk turları atılacak.Öte yandan kentte etkili olan fırtına nedeniyle Ağrı 1970 Spor bugün ki antrenmanını halı sahada yaptı. Maç hakkında açıklamalarda bulunan Ağrı 1970 Spor Teknik Direktörü Mustafa Kalafatoğlu, taraftarlara çağrıda bulundu. Ağrılıların stadı karnaval havasına çevirmeleri gerektiğine değinen Kalafatoğlu, havalar güzel olursa stadyumun tıklım tıklım dolacağını söyledi.

17 aradan sonra Ağrı2ya şampiyonluk geldiğine vurgu yapan Kalafatoğlu Nisan ayında yapılacak play-off maçını kazanmaları halinde önümüzdeki sezon 3. Lig’de mücadele edeceklerini belirtti.

Kalafatoğlu, “Yarın yapacağımız maç her iki takım içinde dostluk mücadelesine sahne olacak, hedefimiz maçı kazanmak, her zaman olduğu gibi 3 puan için mücadele edip ter dökeceğiz. Maç öncesinde stadyumda konser verilecek, taraftarlarımız eğlenecek. İnşallah Ağrılı vatandaşlarımız stadyumu doldurur ve keyifli bir maç izlerler” dedi.

Kaynak: İHA