Kardemir Karabükspor'da Demir Grup Sivasspor Mesaisi

Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında 30 Mart Cuma günü deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.



Teknik direktör Ünal Karaman yönetiminde Çamlık Spor Tesisleri'ndeki antrenmanda futbolcular, koşunun ardından teknik çalışmalar yaptı. İki saat süren antrenman, yarı sahada yapılan maçla sona erdi.

İdmana izinli olan Olafur Ingi Skulason ve Luis Ibanez ile sakatlığı bulunan Cem Özdemir katılmadı. Tedavileri devam eden Herve Kage ve Ferhat Görgülü ise takımdan ayrı çalıştı.

- Vali Çeber'e ziyaret

Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Mehmet Aytekin ve Ünal Karaman, Karabük Valisi Kemal Çeber'i makamında ziyaret etti.

Çeber, burada yaptığı konuşmada, "Kardemir Karabüksporumuzun yeni teknik direktörü Ünal Karaman bir futbol efsanesidir. Biz onun kalitesini, tecrübesini ve birikimini biliyoruz. Bu tecrübe ve birikim ile takımımıza güzel günler yaşatacağına inanıyorum. Yeni görevinin kulübümüze ve kendisine hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum, başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA