Çorlu'dan Kısa Kısa

Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) güreşçisi Yasemin Çataloğlu, Türkiye 3'üncüsü oldu.

ÇBSK güreşçisi Çataloğlu, Yalova'da yapılan Türkiye Güreş Federasyonu Genç Kadınlar Türkiye Şampiyonası'nda milli takım adına güreşti.

59 kiloda mücadele eden Çataloğlu, Hatice Ece Tekin ve Damla Arslan'ın ardından Türkiye 3'üncüsü oldu.

Öte yandan dereceye giren Çataloğlu, önümüzdeki haftalarda yapılacak milli takım kampına katılmaya hak kazandı.

- Kaymakamlık voleybol turnuvası

Çorlu Belediyesi Voleybol Takımı, Çorlu Kaymakamlık Kupası Kurum ve Kuruluşlar Voleybol Turnuvası’nda ilk galibiyetini aldı.

Çorlu Kaymakamlığı tarafından Çorlu Spor Salonunda organize edilen ve Çorlu’da hizmet veren kurum ve kuruluşlarda çalışanlardan oluşan takımların yer aldığı turnuvada ilk maçına çıkan Çorlu Belediyesi Voleybol Takımı, Çorlu Spor ile karşılaştı.

Maç boyunca setlerde üstünlüğünü sürdüren belediye spor, rakibini 2-0 yenerek ilk galibiyetini aldı.

Maçı izleyen Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç ile Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, maçtan sonra oyuncuları tebrik ederek başarılar diledi.

Turnuvada, 5 grup ve 25 takım yer alıyor.

- Belediye kaymakamlıkta hizmet noktası açtı

Çorlu Belediyesi sosyal belediyecilik hizmetleri kapsamında kaymakamlık binasında hizmet noktası açtı.

Beldiye Başkanı Ünal Baysan, yaptığı açıklamada, vatandaşların tapu işlemleri için zaman kaybetmelerinin önüne geçmek ve kurumlar arası iletişimi hızlandırabilmek için çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Çorlu Belediyesinin, Çorlu Kaymakamlığı bünyesinde bir hizmet noktası oluşturduğunu ve burada emlak rayiç bedel işlemleri için hizmet vermeye başlanıldığını ifade eden Baysan, ''Birçok kamu binasında olduğu gibi kaymakamlık binasında da hizmet noktası açtık. Amacımız, vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve hızlı hizmet alabilmesi.'' dedi.

Kaynak: AA