Mehmetçik Vakfı'ndan Bandırmaspor'a Teşekkür Plaketi

Mehmetçik Vakfı Bursa Temsilciliği Bandırmaspor’un vakfa yaptığın bağış için Bandırmaspor’u bir plaket ile ödüllendirdi.

Bandırmaspor’un Pendikspor ile yaptığı lig maçının tüm hasılatı olan 13 bin 500 liranın Mehmetçik Vakfı’na bağışlanması nedeniyle vakıf, Bandırmaspor Başkanı Hasan Çakmak’a plaket takdiminde bulundu.

Mehmetçik Vakfı Bursa Temsilcisi Emekli Alb. İbrahim Güven ve Vakfın Yatırım Danışmanı Salih Karakuş Bandırmaspor Kulübü’ne gelerek Başkan Hasan Çakmak’a teşekkür plaketi sundu. Yapılan yardımdan ötürü Bandırmaspor’a teşekkür eden Vakıf Bursa Temsilcisi İbrahim Güven, “Mehmetçik Vakfı milletin bir vakfıdır. Afrin operasyonu dolayısıyla vakfımıza yapılan bağışlar katlanarak arttı. Spor kulüpleri içinde Bandırmaspor bir ilki yaparak vakfımıza bağışta bulundu. Mehmetçiklerimiz adına sizlere şükranlarımızı sunuyorum. Umarım yaptığınız bu bağış Bandırmaspor’a uğur getirir ve şampiyon olursunuz" dedi.

Her zaman Mehmetçiğin yanında olduklarını ifade eden Bandırmaspor Başkanı Hasan Çakmak ise, “Bandırma kenti milli duygulara önem veren bir kenttir. Milli olaylarda kent olarak hemen kenetleniriz. Afrin harekatı başlayınca bizim de çorbada tuzumuz olsun istedik. Askerimiz için ne yapsak azdır“ diye konuştu.

Mehmetçik Vakfı Bursa Temsilcisi İbrahim Güven, yapılan bağış için Bandırmaspor Kulüp Başkanı Hasan Çakmak’a teşekkür plaketi ve beratı takdim ederken, Hasan Çakmak ise vakıf temsilcilerine Bandırmaspor forması ve atkısı hediye etti.

Kaynak: İHA