Antalyaspor'da İzin Bitti

Kırmızıbeyazlılar, üç günlük iznin ardından Bursaspor maçının hazırlıklarına başladı Kulüp basın sözcüsü Arıcı: 'Bursaspor maçını kazanıp, Karabük deplasmanına moralli giderek bu karşılaşmadan da üç puanla ayrılmayı hedefliyoruz'.

Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında sahasında Bursaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Ligde geçen hafta deplasmanda Kasımpaşa'yı 3-2 mağlup eden kırmızı-beyazlı ekip, üç günlük iznin ardından Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde bir araya geldi.

Akdeniz ekibi, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde Bursaspor maçının hazırlıklarına başladı.

Antalyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Cumhur Arıcı, yaptığı açıklamada, Bursaspor karşılaşmasında da üç puan alıp çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyledi.

Kasımpaşa galibiyetinden sonra verilen üç günlük iznin ardından futbolcuların bugün topbaşı yaptığını aktaran Arıcı, şunları kaydetti:

"Bursaspor maçı, bizim açımızdan çok önemli. Dönüm maçımız diyebilirim. Bu karşılaşmada taraftarımızın desteğine daha çok ihtiyacımız olacak. Taraftarımızın, Bursaspor maçında stadımızı doldurup, takımlarını 90 dakika boyunca destekleyeceklerinden hiç şüphemiz yok. Bursaspor maçını kazanıp, Karabük deplasmanına moralli giderek bu karşılaşmadan da üç puanla ayrılmayı hedefliyoruz. Böyle olduğu takdirde 34 puana ulaşacağız ki ligde çok daha rahatlamış oluruz."

Kaynak: AA