Trabzonspor-Beşiktaş Maçının Güvenlik Tedbirleri Görüşüldü

Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş arasında Medical Park Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşmanın güvenlik tedbirleri Trabzon Valisi Yücel Yavuz başkanlığında görüşüldü.

Trabzon İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı, Trabzon Valiliği B Toplantı salonunda Trabzon Valisi Yücel Yavuz Başkanlığı’nda, kurul üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda ağırlıklı olarak Trabzonspor ile Beşiktaş arasında 5 Mart Pazartesi günü oynanacak olan karşılaşmanın öncesinde ve sonrasında alınacak güvenlik tedbirleri görüşüldü.

Beşiktaş taraftarı takımını destekleyecek

Şenol Güneş Spor Kompleksinde yer alan 41 Bin 461 kapasiteli Medical Park Stadyumu’nun yüzde 5’lık bölümü siyah-beyazlı taraftarlara ayrılmış durumda. Karşılaşmaya Beşiktaş’lı taraftarlarda büyük bir ilgi duyarken 2 bin 24, siyah-beyazlı taraftarın tribünlerdeki yerini alabilecek.

Geniş güvenlik önlemleri

Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynanacak olan müsabakada geniş güvenlik önlemleri alınmış durumda. Siyah-beyazlı taraftarlarında tribünlerden izleyeceği müsabakada 700 özel güvenlik olmak üzere bin 100’ün üzerinde güvenlik mensubu görev yapacak. Şu ana kadar ise 25 bin taraftarın maçı girmek için işlem yaptırdığı belirtildi. 5 Mart Pazartesi günü oynanacak olan müsabakaya kadar taraftarların biletleri tüketmesi bekleniyor.

Kaynak: İHA