Okullar Arası Futbol Grup Müsabakaları Manisa'da Başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü, Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığı, tarafından düzenlenen, 2017-2018 Okul Sporları faaliyet programında yer alan okular arası genç kız ve genç erkek futbol gurup müsabakaları Manisa’da başladı.

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen okullar arası futbol grup müsabakalarına 13 ilden, 6 kız ve 12 erkek takımı, olmak üzere yaklaşık 324 sporcu katılıyor. Üç gün sürecek olan maçlar Atatürk Olimpik Spor Kompleksi ve Ertuğrul Dilek futbol sahasında oynanacak.

Grup maçlarına Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bursa, Denizli, İstanbul, İzmir, Kütahya, Manisa, Uşak, Muğla, Afyonkarahisar, Antalya’dan katılan kız ve erkek takımları mücadele edecek.

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, turnuvanın centilmenlik çerçevesinde geçmesini dileyerek, “İl müdürlüğü olarak böyle bir turnuvaya ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Okul Sporları faaliyetleri gençlerimizin geleceği açısından çok önemlidir. Futbolda bunun önemli ayaklarından bir tanesi. Çocuklarımızı ne kadar çok spora yönlendirebilirsek, hayatlarında başarı oranı da o kadar artar. Turnuvanın çok güzel geçeceğine inanıyorum. Müsabakalara katılan tüm takımlara başarılar dilerim” dedi.

Kaynak: İHA