Mamak Protokolü Sahada

Mamak protokolü, gençleri spora teşvik etmek ve özendirmek için eşofmanları giyerek öğrencilerle voleybol maçı yaptı.

Cebeci Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda düzenlenen voleybol maçında Mamak Kaymakamı Ziya Polat, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney öğrencilerle beş setlik voleybol maçı yaptı. Renkli görüntülere sahne olan maçı tribünlerden izleyen öğrenciler de tezahüratla destek verdi. Kaybedeni olmayan maçta dostluk kazandı.

Mamak’ın sportif anlamda altyapısının çok güçlü olduğunu ifade eden Mamak Kaymakamı Ziya Polat, "Futbolundan basketboluna, voleybolundan yüzmeye kadar birçok branş ilçemizde bulunuyor. Yeter ki faydalanmak isteyin. Sporun olduğu yerde sağlık olur, kaliteli bir yaşam olur" dedi.

Mamaklı gençleri spora yönlendirmek için böyle bir etkinlik düzenlediklerini kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Mamak’ta 9 yılda birçok spor yatırımını hizmete sunduk. Spor yaparak sağlıklı yaşama ulaşırız. Hem bedenen hem de ruhen gelişimde sporun etkisi çok büyük. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmanın en etkili yolu sporu teşvik etmek ve özendirmektir" dedi.

Kaynak: İHA