Bozüyük'teki İl Hakemlerinin Antrenman Yapmadığı İddiası

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde, İl Hakem Kurulu’na üyesi olan hakemlerin kendileri için haftanın 1 günü zorunlu olan antrenmanları yapmadığı iddia edilirken, antrenman saatinde Bozüyük 1. Nolu Çim Saha’nın kapılarının kitli olduğu gözlendi.

Bilecik İl Hakem Kurulu’nun sezon başında aldığı bir karar neticesinde ilde yapılması mecbur olan haftalık antrenmanlar Bozüyük ilçesindeki hakemlerin antrenmanlarını bulundukları ilçede yapılmasına karar vermişti. Bu karar sonrası haftanın salı ve perşembe günleri yapılan antrenmanlar Bozüyük ilçesi hariç diğer Bayırköy beldesinden 1 hakem ve merkezdeki 25 hakem düzenli olarak Bilecik İl Hakem Kurulu Başkanı Sedat Kara öncülüğünde Bilecik Edebali Stadı’nda yapılıyor. Yaklaşık 30 hakemin olduğu ilde Bozüyük ilçesinde 4 İl Hakemi bulunurken, bunların zorunlu olarak perşembe günleri ilçedeki statta antrenman yapması gerekiyor. Dün saat 18:30’da başlaması gereken antrenman saatinde Bozüyük 1. Nolu Çim Sahanın kapılarının kitli olurken, sentetik saha da hiç bir hakemin antrenmana katılmadığı iddia edildi.

Öte yandan salı ve perşembe günü yapılan antrenmanlara klasman hakemlerinin katılması zorunlu olurken, perşembe günü yapılan antrenmana sadece il ve aday hakemlerinin katılması zorunlu.

Kaynak: İHA