Başkan Toltar, Türkiye Üçüncüsünü Ağırladı

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, geçen günlerde Antalya’da gerçekleşen Sanda ve Taolu Şampiyonası’nda Türkiye 3’üncüsü olan Eyüpcan Yerlikayayı’ı ağırladı.

Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu tarafından Antalya’da Şehit Muhammed Oğuz Kılınç Türkiye Wushu Şampiyonası düzenlendi.

Bir otelde gerçekleştirilen şampiyonaya 4 bin 500 civarında sporcu katıldı.

Turnuvaya katılan Dilovası Belediyespor Wushu Kung Fu takımı Hocası Hasan Yıldız ve öğrencisi Eyüpcan Yerlikaya, büyük bir başarı elde ederek Türkiye 3’üncüsü oldu. Aldığı güzel başarının ardından Dilovası’na dönen Antrenör Hasan Yıldız ve öğrencisi Eyüpcan Yerlikaya, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın konuğu oldu.

Alınan büyük başarıdan oldukça memnun olduğunu dile getiren Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Eyüpcan Yerlikaya ve antrenör Hasan Yıldız’ı kutlayarak "Dilovası’nda gençlerimizin daha çok spora yönelmesi için elimizden gelen imkanları sunmaya çalışıyoruz. Gençlerimizin spora yönelmesi ve böyle güzel başarılarla ilçemizi ilimizi temsil etmeleri bizleri çok gururlandırıyor. İlçemizden daha çok Eyüpcan çıkmasını ve Dilovası’nın adını daha güzel bir şekilde duyurmalarını diliyorum" dedi.

Başkan Toltar konuşmasının ardından Eyüpcan Yerlikaya’ya hediye verdi.

Kaynak: İHA