Galatasaray Taraftarlarından Şehitler İçin Lokma

Muğla’da, Galatasaray Spor Kulübünün taraftar grubu “UltraAslan” Dalaman temsilciliği tarafından, şehitler için lokma dağıtıldı.

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen lokma dağıtımında taraftar grubunca alana, Türk bayrakları, Galatasaray bayrakları ve pankartlar asıldı. Galatasaraylı taraftarlar “Şehitler ölmez, Vatan bölünmez” sloganları eşliğinde lokma dağıtımı yaptı.

Grup adına açıklama yapan Fatih Özpolat, “UltraAslan” taraftar topluluğunun Dalaman temsilciliği olarak, renk ayrımı yapmadan birlik ve beraberlik içerisinde vatan uğruna şehit düşen kahramanları anmak için etkinliği düzenlediklerini söyledi.



Özpolat; “1915 yılında hiç mezun veremeyen Galatasaray lisemizin Çanakkale şehitlerini ve tüm Çanakkale şehitlerimizi, Afrin’de şehit verdiğimiz Dalamanlı uzman çavuş Fuat Demir’i ve diğer tüm şehitlerimizi yad etmek, ruhlarına bir Fatiha okumak, hayırlarını almak için Dalaman halkı ile bütünleşerek, renk ayrımı yapmadan bu etkinliği gerçekleştirdik, katılan ve destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Şehitler ölmez vatan bölünmez” dedi.

Kaynak: İHA