Masa Tenisi Açıklaması Polonya Açık Turnuvası

Turnuvaya katılan 4 Türk sporcu da elendi.

Polonya Açık Masa Tenisi Turnuvası'nda mücadele eden 4 Türk sporcu da başarılı olamadı.

Türkiye Masa Tenisi Federasyonundan (TMTF) yapılan açıklamaya göre, Uluslararası Masa Tenisi Federasyonu (ITTF) tarafından Spala kentinde düzenlenen organizasyonda mücadele eden A Milli Takım sporcuları İbrahim Gündüz, Talha Yiğenler, Sibel Altınkaya ve Özge Yılmaz, teklerde ve çiftlerde elenmekten kurtulamadı.

Tek erkeklerde İbrahim Gündüz, tek kadınlarda Sibel Altınkaya, grup maçlarında rakiplerine üstünlük sağlayarak ana tabloya yükseldi. Ana tablo maçlarında İbrahim Gündüz, İranlı Nima Alamian'a, Sibel Altınkaya da Rus Yana Noskova'ya mağlup olarak turnuvanın dışında kaldı.

Grubunu kayıpsız geçen Talha Yiğenler, eleme turunda Japon Yukiya Uda'ya mağlup alarak, Özge Yılmaz ise grubunu ikinci sırada tamamlayarak elendi.

Öte yandan, çift erkeklerde ana tabloda son 16 turuna yükselen İbrahim Gündüz-Talha Yiğenler ikilisi Hong Konglu rakiplerine yenilerek elenmekten kurtulamadı.

Eleme turunda Polonyalı ve Fransız rakiplerine üstünlük sağlayan Sibel Altınkaya-Özge Yılmaz çifti ise ana tablo son 16 turunda Slovak Balazova-Çek Matelova ikilisine mağlup oldu ve organizasyona veda etti.

Kaynak: AA