Maçın Ardından

Adana Demirspor Teknik Direktörü Uğur: 'Puan alacak bir mücadele ve oyun ortaya koyduğumuzu düşünmüyorum' Ümraniyespor Teknik Direktörü Bektaş: 'İyi mücadele ettik, 67 hafta sonra belki ilk defa derli toplu oynayabildik'.

Spor Toto 1. Lig'in 28. haftasında Ümraniyespor'a sahasında 1-0 yenilen Adana Demirspor'da teknik direktör Mustafa Uğur, karşılaşmada puan alacak bir mücadele ve oyun ortaya koyamadıklarını söyledi.

Uğur, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, mağlup oldukları için üzgün olduklarını belirtti.

Böyle bir skor beklemediklerini ifade eden Mustafa Uğur, şöyle konuştu:

"İçinde bulunduğumuz ortama rağmen oyuncularımızı verdikleri mücadeleden dolayı kutluyoruz, yapacağımız çok da bir şey yok. Puan alacak bir mücadele ve oyun ortaya koyduğumuzu düşünmüyorum. Bunu açık yüreklilikle söylüyorum, Ümraniyespor'u tebrik ediyorum. Bunun birçok nedeni olduğunu biliyorsunuz. Sonuçta kaybettik ama önümüzde 6 müsabaka var. Umut ediyorum ki 6 müsabakada Adana Demirspor adına istenen puanları toplarız."

- Ümraniyespor cephesi

Ümraniyespor Teknik Direktörü Bayram Bektaş da maç boyunca iyi mücadele ettiklerini kaydetti.

Atakları sonlandırmada sıkıntılar yaşadıklarını vurgulayan Bektaş, şu değerlendirmede bulundu:

"Çok zor bir maç bekliyorduk. 3 puan almaktan başka çaremiz yoktu. Hedefimiz doğrultusunda ilerlemek için kazanmak zorundaydık. Alttan gelen takımlarla puanımız neredeyse aynı olmuştu. Bugün yine geçmişten gelen sıkıntılarımızı yaşadık. İlk yarı oyuna ağırlığımızı koyduk ancak sonuçlandırmada sıkıntı yaşadık. İkinci yarı golü attıktan sonra rakip biraz oyundan düştü. Orta sahadaki 3'lüyü iyi kullanıp prese karşı geçişleri iyi yaptık ve bir anda rakibin birinci bölgesine topu taşıyabildik ama maalesef yine sonuçlandıramadık. İyi mücadele ettik, 6-7 hafta sonra belki ilk defa derli toplu oynayabildik. Neticede tamamında üstün oynadığımız bir maçı kazandık. Bunun için mutluyum."

Kaynak: AA