Kardelen Koleji Basketbol Takımı Yarı Final Yolunda

Kırşehir’de yapılan 2017-2018 eğitim-öğretim yılı okul sporları basketbol gurup yarışmalarında Özel Kardelen Koleji, Yozgat Sorgun Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ile karşılaştı.

Küçük Erkekler Basketbol Müsabakalarında yarı final hedefleyen Özel Kardelen Koleji basketbol takımı Kırşehir Spor Salonunda rakibine üstünlük kuran bir oyun sergiledi.

Özel Kardelen Koleji Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Ahmet Çağrı Demir, amaçlarının yarı final sonrasında ise final müsabakası olduğunu söyledi.

Müsabakalara katılan takımlara final yolunda başarı dileyen Çağrı Demir, açıklamasında, "Kardelen Koleji küçük erkekler basketbol takımı olarak Kırşehir’e müsabakalara geldik. Bütün takımlara Kardelen Koleji olarak başarı dileriz. Gayemiz, guruptan çıkmak. Yarı finale ve final müsabakasına gitmek. Kardelen Koleji, spor alanında ve basketbolda iyi bir zemin hazırlamaya çalışmakta sene başından beri çocuklarımızın antrenmanları devam ediyor. Okulumuzda bizleri bu alanda destekliyor. Amacımız Kırşehir’den mutlu ayrılmak ve Kardelen Kolejine mutlu dönmek" dedi.

Kırşehir Spor salonunda oynanan müsabakayı, Kardelen Koleji 29-14 üstünlükle tamamladı.

Kaynak: İHA