Serikli Gençler Rusya'ya Gidiyor

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından Antalya alt yapı futbol takımlarından seçilen oyunculardan oluşturulan Antalya Futbol Karması, 4-12 Mayıs tarihleri arasında Rusya’nın Rostov şehrinde yapılacak olan turnuvada mücadele edecek.

Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Gelişim Direktörlüğü tarafından "Bölgeler Karması ve Yetenek Gelişim Programı" kapsamında Rusya’nın Rostov şehrinde yapılacak olan ‘‘Gençler Futbol Organizasyonuna katılacak olan Antalya Karmasına, Serik Belediyespor Alt yapısından 4 futbolcu seçildi. Alt yapıda son yıllarda göstermiş olduğu performansla adından söz ettiren Serik Belediyespor Alt yapı takımları gelecek vaad eden oyuncularıyla da tüm üst düzey takımlarında dikkatini çekiyor. U-19 takımında forma giyen Osman Koca, Tunahan Bildir ile yine U-17 takımı oyuncuları İbrahim Koçak, Ergün Nazlı göstermiş oldukları performansla Antalya Karmasına seçildi.

Koçak: ‘‘Türk futboluna daha çok katkı sağlamak istiyoruz’’

Rusya’nın Rostov şehrinde düzenlenecek olan turnuvaya katılacak olan Antalya Karmasının Teknik direktörlüğünü ise eski Antalyasporlu futbolcu Mehmet Toprak yapacak. Serik Belediyespor Alt Yapı Koordinatörü Mustafa Koçak, ‘‘Başkanımızın spora olan ilgisi ve desteği sayesinde Serik Belediyespor, başarılı bir dönem yaşıyor. A takımımız şampiyon oldu. Bizler de alt yapıda göstermiş olduğumuz performansla her yıl Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı elde ediyoruz. Oyuncularımızın da bireysel performansları sayesinde seçilmiş oldukları Antalya Karması ile ülkemizi ve ilçemizi Rusya’da temsil edecek olmaları da bizlere gurur veriyor. İnşallah bundan sonra da, tüm ekibimle birlikte Türk futboluna daha çok katkı sağlamak için mücadelemizi sürdüreceğiz’’ dedi.

Kaynak: İHA