MSKÜ Kickboksçularının Büyük Başarısı

Antalya’da 6-11 Mart tarihleri arasında yapılan Üniversiteler arası Türkiye Kickboks şampiyonasında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi sporcularıı Türkiye 2’nciliği ve Türkiye 3’ncülüğ elde etti.

68 üniversiteden 600’e yakın sporcunun katıldığı Üniversiteler arası Kickboks Türkiye Şampiyonasında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Kickboks takımı Point Fighting branşında Türkiye 2’ncisi ve Full Contact branşında Türkiye 3’üncüsü oldu. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Kickboks takım antrenörleri Yrd. Doç. Dr. Ali Gürel ve Öğretim Görevlisi Erkan Bingöl Göksel nezaretinde şampiyonaya katılan MSKÜ Kickboks takımında, Ceren Bingöm Altın Madalya, Büşra Demirayak gümüş madalya, Elif Çelik gümüş madalya, Hatice Kübra Yıldırım bronz madalya, Serpil Soy bronz madalya, Görkem Kaçar bronz madalya ve Gamze Aykul bronz madalya aldı. Şampiyonada Bayanlar Point Fighting Türkiye 2’cisi, yine Full Contact Bayanlar Türkiye 3’üncüsü oldu.

68 Üniversite ve 600’e yakın sporcunun katıldığı Üniversiteler arası Kickboks şampiyonasında başarı elde eden sporcular MSKÜ Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Gürsoy’u ziyaret etti. Dekan Gürsoy, “Sporcularımızın elde ettiği başarıdan dolayı başta antrenörlerimiz Yrd. Doç. Dr. Ali Gürel ve Öğretim Görevlisi Erkan Bingöl Göksel’e teşekkür ediyorum. Sporcularımızın bu şampiyonaya katılması için verdikleri katkı ve destekleri nedeniyle Üniversite Rektörümüz Prof. Dr. Mansur Harmandar’a, SKS Daire Başkanımız Arslan Uzer’e de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA