Kars 36 Spor Iğdır Aras Spor Hazırlıklarını Sürdürüyor

Kars 36 Spor hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde misafir edeceği Iğdır Aras Spor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü’ne ait Halitpaşa Sentetik Sahada hazırlıklarını sürdüren yeşil beyazlı ekip, grubun güçlü takımlarından Iğdır Aras Spor yenerek yoluna devam etmenin hesaplarını yapıyor.

Teknik Direktör Hüsnü Kaçmaz, yönetiminde yapılan çalışmalarda sporcular neşeli olmaları ise dikkat çekiyor.

Iğdır Aras Spor maçı hazırlıklarını sürdürdüklerini ifade eden teknik Direktör Hüsnü Kaçmaz, “Iğdır güçlü rakip, bizim de gücümüz ortada, kendi saha ve seyirci avantajımızı kullanacağız. Bu maçtan galip ayrılarak yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

Galibiyetten başka alternatiflerinin olmadığına dikkat çeken Kaçmaz, “Son dönemece girdik. Önümüzdeki hafta Artvin Hopa ile deplasmanda oynayacağız. Hopa maçı şampiyonluğu belirleyecek. Bizler bunun bilincindeyiz. Çok kritik bir döneme girdik. Artık kaybetme diye bir lüksümüz yok. Çünkü telafi imkanı yok. Biz dediğim gibi hazırız. Bu yıl Karslılara Allah’ın izniyle şampiyonluk sevinci yaşatacağız” diye konuştu.

Teknik Direktör Hüsnü Kaçmaz, nezaretin de yapılan antrenmanlar kıran kırana geçerken, Kaçmaz, zaman zaman antrenmanı keserek hata yapan sporcularını uyardı. Yeşil beyazlı ekibin hazırlıkları 1,5 saat sürdü.

Öte yandan hafta sonu Kafkas Üniversitesi Prof. Dr. Abamüslüm Güven Stadyumunda oynanacak Kars 36 Spor Iğdır Aras Spor maçına tüm Karslılar davet edildi.

Kaynak: İHA