Es-Es, Ankaragücü Maçı İle Seri Yakalamak İstiyor

Spor Toto 1. Lig’in 28. haftasında Ankaragücü deplasmanına konuk olacak olan Eskişehirspor, bu karşılaşma ile seri yakalamak istiyor.

Ligde istediği sonuçları alamayan Eskişehirspor, Ankaragücü maçının hazırlıklarına devam ediyor. Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Eskişehirspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, Ankaragücü maçının önemli olduğunu söyledi.

Sıkıntılı ve kısıtlı bir kadro ile mücadele ettiklerinin altını çizen İldiz, "Son derece zorlu bir müsabaka olacak. Gerçekten her takımın kalan maçları zor. Elbette bizim maçlar da zor. Çok istemek lazım. Geçen hafta olduğu gibi oyuncu arkadaşlarımız çok istediler ama dediğim gibi en iyi mücadeleleri verdiğiniz karşılaşmalarda bile ferdi hatalar devreye girince beklenmedik neticeler olabiliyor. Ankaragücü şu anda ligde 2. sırada ve mutlak kazanmak isteyecektir. Ancak bizim de ligdeki konumumuz belli. Bugüne kadar elimizdeki imkanların üzerinde inanılmaz bir mücadele vermeye çalışıyoruz. Zaman zaman istediğimiz neticeler oluyor, zaman zaman olmuyor. Hakikaten son derece kısıtlı ve sıkıntılı bir kadromuz var. 2 tane cezalı oyuncumuz var, küçük Semih’in durumu belli değil maç günü belli olacak. Dün Hasan Ayaroğlu’nun bileği burkuldu, inşallah haftasonuna kadar bir şey olmaz. Bu nedenlerle hakikaten sıkıntılı bir durumdayız. Fakat biz bu kadro ile ligi bitireceğiz. Elimizden geldiğince Eskişehirspor’u temsil edip ligi sağ salim bitireceğiz. Bu maç da bunlardan bir tanesi" dedi.

Kaynak: İHA