Bilecikli Sporcular Muğla'da Boy Gösterdi

Bilecikli karateciler Muğla’nın Fethiye ilçesinde düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi grup müsabakalarına katıldı.

Müsabakada boy gösteren Erdem Tuna 60 kilogramda da ikinci oldu. 9 sporcunun katıldığı turnuva da ayrıca bir üçüncülük ve beş beşincilik de elde edilirken uluslararası hakem olan Bozüyük İlçe Antrenörü Memduh Sakarya da müsabakalarda hakem olarak görev yaptı.

Müsabakayla ilgili olarak açıklama yapan antrenör Memduh Sakarya yaptığı açıklamada "Bu sene bir sporcumuzla katıldığımız müsabakalara önümüzdeki senelerde daha çok sporcularla katılıp daha iyi başarılar elde etmek istiyoruz. Daha çok sporcumuzun olması için yakın zamanda bütün okulları dolaşıp karate tanıtım çalışması yapacağız. Daha fazla sporcuya ulaşıp daha büyük başarılar elde etmek için daha çok çalışacağız. Bizlere çalışmalarımız süresince her zaman destek olan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, İl Spor Müdürü Aslan Yıldız ve İlçe Spor Müdürü Rüştü Yıldırım ve velilerimizin desteği sürdükçe bu başarıların artacağına inancım tamdır’’ dedi.

Ayrıca müsabakalardan sonra sporcular Fethiye ilçesini gezme fırsatı da buldular. Ölüdeniz kenarına giden karateciler yamaç paraşütü yapanları izleyip kumsalda yürüyerek stres attılar.

Kaynak: İHA