Konyaspor Seri Galibiyetler Peşinde

Konyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Baydar: 'Artık seri galibiyetler ve puanlar çıkarabileceğimiz bir periyodun içine giriyoruz. Kayserispor maçını kazanarak, dışarıda oynayacağımız Osmanlıspor ve Antalyaspor maçlarında kendi göbek bağımızı kendimiz kesmek istiyoruz' 'Çıkacağız, iyi futbol oynayacağız, çok koşacağız ve kazanarak yolumuza devam edeceğiz. Başka alternatifimizin olmadığını biliyoruz. Kayseri maçına ona göre hazırlanıyoruz'

Konyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında 18 Mart'ta Kayserispor ile oynayacakları karşılaşmaya ilişkin, kazanmaktan başka alternatiflerinin olmadığını ifade etti.

Baydar, kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, yeşil-beyazlı futbolcuların Galatasaray karşısında gösterdikleri performansın ligde kalan maçlara umutla bakmalarını sağladığını belirtti.

Futbolcuların Galatasarary karşısında yoğun baskı altında nasıl futbol oynaması gerekiyorsa o şekilde oynadığını aktaran Baydar, şöyle devam etti:

"Galatasaray karşısında son dakikalarda gelen gol puansız dönmemize neden oldu. Ligin zirvesindeki bir takım, karşımızda ölüp ölüp dirildi. Çocuklarımız yüksek motivasyon ve inançla mücadele etti. Her şeye rağmen teknik direktörümüz Sergen Yalçın ve ekibine ayrıca sahada basmadık yer bırakmayan, 90 dakika boyunca formasını ıslatarak müthiş bir performans sergileyen futbolcularımıza teşekkür ediyoruz. Şimdi artık seri galibiyetler ve puanlar çıkarabileceğimiz bir periyodun içine giriyoruz. Kayserispor maçını kazanarak dışarıda oynayacağımız Osmanlıspor ve Antalyaspor maçlarında kendi göbek bağımızı kendimiz kesmek istiyoruz. Bu inancı teknik heyetimizde ve futbolcularımızda görüyoruz. Kayseri engelini aştığımız an Atiker Konyaspor için her şey çok daha güzel olacak."

- "Kazanmaktan başka alternatifimiz yok"

Baydar, Kayserispor karşılaşmasının final maçı niteliğinde bir karşılaşma olacağına işaret ederek, "O yüzden bu maç bizim için çok önemli. Diğer maçları ve fikstürü unutmuş durumdayız. Bu maçı ligin son haftasında oynanan son maç gibi düşünüyoruz. Taraftarımızın da böyle düşünerek tribünlerdeki yerlerini almalarını bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Rakiplerinin ligdeki durumlarının kendilerini ilgilendirmediğini vurgulayan Baydar, "Çıkacağız, iyi futbol oynayacağız, çok koşacağız ve kazanarak yolumuza devam edeceğiz. Başka alternatifimizin olmadığını biliyoruz. Kayseri maçına ona göre hazırlanıyoruz. Sonrası bizim için daha kolay olacak. Ama önce bu haftayı istediğimiz gibi atlatmamız gerekiyor. Bunun için camiamızın kenetlenmesini ve takımımıza kayıtsız şartsız destek vermesini bekliyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA