Hatayspor, Şampiyonluk Ümidini Kaybetmiyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 26. hafta maçında Hatayspor, sahasında Menemen Belediyespor'la 0-0 berabere kalmasının ardından basın toplantısı düzenlendi.

Osman Çalgın Tesisleri'nde gerçekleştirilen toplantıda açıklama yapan Hatayspor Teknik Direktörü İlhan Palut, hafta sonu Menemen Belediyespor karşısında oynanan oyundan memnun olduğunu fakat rakibe karşı galip gelmemenin üzüntüsünü yaşadığını söyledi.

Şampiyonluk inancından hiçbir eksilmenin olmadığını aktaran Palut, şunları söyledi:

"Genel anlamda baktığımız zaman üzgünüz. Çünkü bu maçı kazanacağımıza inanıyorduk. Tüm ekip buna inanmıştık. Herkes o sahadan lider olarak çıkacağımızı düşünüyordu. Bunun yanında tesislerden çıktığımızdan stattan ayrılana kadar olan taraftar desteği bizi çok mutlu etti. En çok da onun için üzülüyorum maçı alamadığımıza, çünkü sevindiremedik. Galibiyet almayı beceremedik. Kalan 8 maçta biz yine her maçı kazanmak için sahaya çıkacağız. Değişen tek şey artık rakibimizin de puan kaybetmesini beklemek olacak. İnancımızda bir eksilme yok, biz elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğiz."

Toplantıda ayrıca, kısa birer açıklama yapan Hatayspor futbolcuları Mehmet Tosun ve Sinan Kurumuş, kupayı Hatay’a getirmek için çaba göstereceklerini ve henüz hiçbir şeyin bitmediğini aktararak, takımın kalan 8 maçı da alacak güçte olduğunu belirtti.

Kaynak: AA