Engelli Sporculardan Şampiyonada Büyük Azim

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği bedensel Engelliler Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonasına engelli sporcuların azimleri damga vurdu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ve Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından organize edilen Bedensel Engelliler Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası kıyasıya rekabete ve birbirinden renkli görüntülere sahne oldu. Kadın-erkek kategorisinde düzenlenen şampiyonaya 22 ilden 148 sporcu başvuru yaptı. Şampiyonada 118 sporcu mücadele etti. Şampiyonaya katılan engelli sporcuların müsabakaları kıyasıya geçen mücadelelere sahne oldu. Şampiyona, bayan - erkek kategorilerindeki sol kol müsabakaları ile başladı.

Daha sonra sağ kol müsabakalarına geçildi.

Şampiyonayı vatandaşlarla birlikte Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Ali Yeşildal, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ali Bilgi, Spor Şube Müdürü Ziyaülhak Sarıgül, Kağıtspor Kulübü yöneticisi Ömer İslamoğlu, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Selim Özen, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkan Vekili İlhami Kılınçkaya ve Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Bilek Güreşi Branşı As Başkanı Taner Canyurt izledi.

Müsabakaların tamamlanmasının ardından dereceye giren sporcular için ödül töreni düzenlendi.

Sporcular madalyalarını Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Ali Yeşildal, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ali Bilgi, ve diğer protokol üyelerinin elinden aldı.

Kaynak: İHA