Küçükçekmece Kış Spor Okullarına Büyük İlgi

Her yıl binlerce çocuk ve genç yaştaki öğrencinin hayallerindeki sporu yapabilmek için tercih ettiği Küçükçekmece Belediyesi Kış Spor Okulları, bu yılda öğrencilerden büyük ilgi gördü.

Küçükçekmece Belediyesi, Kış spor okulları, ilçede spora ilgisi olan öğrencilerden yoğun ilgi gördü. Basketbol, futbol, futsal, judo, tenis, voleybol, geleneksel okçuluk, masa tenisi, cimnastik, taekwondo, aikido, badminton, karate, güreş, satranç, atletizm ve hentbol olmak üzere toplam 17 branşta eğitim verilen spor okullarında alanında uzman eğitmenler görev yapıyor.

Başkan Karadeniz’den spora davet

ilçedeki herkesi spora davet eden Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, “Spor yapılarak geçirilmiş bir gün kazanılmış yarındır. Bu inançla çıktığımız yolda Küçükçekmece’de spor yapmayan kalmasın istiyoruz. Günümüzde sporun önemi gittikçe artmaktadır. Spor okullarımızda çocuk, genç, yetişkin birçok kişiye sağlıklı ve bilimsel şartlarda spor yaptırmaya ve düzenli spor yapma bilincini yaygınlaştırmaya çalışıyoruz. Tüm çocuklarımızı ve gençlerimizi bir kez daha spor yapmaya davet ediyoruz. Spor okulu çalışmalarında emeği geçen tüm hocalarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Sporcularımıza başarılar diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: İHA